Trucjes en kooktips door Elsendoorn Catering Utrecht

Lente salade van witlof, asperges en truffel

Voorgerecht

Trucjes en kooktips door Elsendoorn Catering Utrecht

Sinaasappelkip met risotto

Hoofgerecht

Trucjes en kooktips door Elsendoorn Catering Utrecht

Vanille-meringue met huisgemaakt slagroomijs

Nagerecht

Afstudeerborrels

Afgestudeerd en wil je dat vieren maar niet de hoofdprijs betalen? Ook dan kun je bij ons terecht! Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en dan kijken we samen naar een perfecte afsluiter van een speciale tijd.

21 Diners

Ben je 21 geworden of zeurt je club dat je de enige bent die nog niets heeft georganiseerd? Ook hier geldt: Zo veel mogelijk effect voor een zo vriendelijk mogelijke prijs. Elke wens die je hebt wordt kosteloos besproken en omgezet in een menu naar wens. Geef dus vrijblijvend aan wat je smaak is en hoe wij hier invulling aan kunnen geven.

Grote studentendiners

Kun je geen locatie vinden waarmee je met je verband en aanhang voor een betaalbare prijs kunt dineren? Wij cateren ook voor grote groepen buiten Utrecht. In overleg kunnen we groepen van maximaal 200 personen voorzien van een drie gangen diner. Daarbij verhuren we ook borden, bestek en glazen en leveren we, desgewenst, de dranken.

(Evenementen)catering

Heeft u een evenement of een gelegenheid waarbij u catering nodig heeft? Ook dan zijn we in te huren volgens onze filosofie. Veel voor weinig.

Huisdiners

Verzorg je een huisdiner of jaarclubdiner? Wij bieden drie gangen diners voor jou en je verband. Je betaalt maar €20 per persoon voor een driegangenmenu, gekookt in je eigen keuken. Zelfs de borden en het bestek nemen we mee (en we wassen deze ook af ). Dit aanbod geldt alleen voor groepen van 15 personen en meer. Wil je met een kleinere groep dineren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Drink een bak (koffie) met ons

Dan bespreken we de mogelijkheden
Neem contact op
Elsendoorn Catering Utrecht bij kerstdiner Rozemarijn Maat
Elsendoorn Catering Utrecht bij kerstdiner Marion Vlaming
Elsendoorn Catering Utrecht bij Kerstdiner Twijnstraat
Elsendoorn Catering Utrecht bij studenten diner met kerst
Elsendoorn Catering Utrecht bij Kerstdiner Pam de Haas
Elsendoorn Catering Utrecht bij Kerstdiner JC George