Elsendoorn Catering Utrecht

Elsendoorn Catering is in 2014 opgericht uit liefde voor eten en het vak catering.  Het verzorgt diners voor grote en kleine groepen, buffetten, (product)demonstraties en workshops. Onze kracht ligt in het creëren van een beleving van mooi eten met een goede service , voor een mooie prijs.

Meergangen diners

Wilt u het gevoel hebben dat u in een restaurant zit terwijl u toch aan uw eigen keukentafel zit en geserveerd wordt door een privé kok?  Elsendoorn Catering biedt een compleet meergangen menu aan bij u thuis. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten die we bij u thuis met de grootste zorg bereiden en bij u presenteren.

Wij zorgen er voor dat u tijdens het diner geen zorgen hoeft te maken over het eten. Wij bereiden het eten voor, terwijl u ongestoord tijd kan doorbrengen met uw genodigden en onbezorgd van de gelegenheid kan genieten.

Elsendoorn Catering Utrecht, Bart Elsendoorn en Floris Rozendaal

Over Elsendoorn Catering Utrecht

Elsendoorn Catering is een jong en uniek bedrijf. Wij onderscheiden ons door een eerlijke prijs te vragen in combinatie met kwalitatief goed eten.
Door gebruik te maken van Elsendoorn Catering zorgen wij er voor dat u met een beperkt budget optimaal kan genieten van het diner zonder dat u daar zich enige zorgen over hoeft te maken. Dus genieten zonder zorgen!

Waarom Elsendoorn Catering?

  • Privé kok aan huis – Een gekwalificeerde kok, komt bij u thuis om het eten voor te bereiden en te serveren.
  • Eerlijke prijs – Door nauw contact met onze leverancier kunnen wij u een eerlijke prijs vragen.
  • Maatwerk  – Elk diner is voor ons uniek en wordt desgewenst volledig op basis van maatwerk voor u samengesteld. Wij zorgen er voor dat al uw verwachtingen en wensen uitkomen.
  • Kwaliteit – Door gebruik te maken van ambachtelijke en verse producten kunnen we een kwalitatief hoogstaand diner leveren.

Bart, van Elsendoorn Catering

Onze locatie

Bart Elsendoorn
Bart ElsendoornChef
Mijn passie en enthousiasme voor het koken begon al op een jonge leeftijd. Dit, en mijn gedrevenheid voor het ondernemen heeft geleid tot het oprichten van Elsendoorn Catering.
Neem contact op

Drink een kopje koffie met ons

Dan bespreken we de mogelijkheden
Neem contact op