Wall of fame

We steken veel tijd en energie in onze diensten en weten daarom dat u zult genieten van een onbezorgd diner, borrel of evenement. U hoeft het echter niet alleen van ons aan te nemen. Onze gasten lieten een recensie achter om u van ons concept te overtuigen (en staan nu op de wall of fame). Ervaar het zelf!
Bijzonder, én bijzonder betaalbaar! Een externe kok achter je eigen fornuis geeft daarbij extra cachet aan je (huis)diner. Alle aanwezigen – jezelf incluis – kunnen zo onbezorgd genieten van heerlijk eten. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is je date inkoppen. Aangezien liefde door de maag gaat is dat na Elsendoorn’s culinaire hoogstandjes natuurlijk geen enkel probleem!
Christian de Bruijn
Eten bij Bart is een waar genoegen. De aankleding, zowel de entree met zijn bakfiets als die van het eten, is uitzonderlijk. Na een heerlijke soep vooraf volgde een van de meest malse stukken kip die ik ooit heb gegeten. Het diner werd afgesloten met huisgemaakt ijs. Bij het volgende diner is Bart de eerste die ik bel!
Thijs van de Ven
Ik heb meermaals met Elsendoorn Catering samengewerkt, vanuit mijn functie als coördinator van een sociaal cultureel ontmoetingscentrum. Deze samenwerking was altijd heel plezierig, Bart is heel goed in het vertalen van je wensen naar heerlijke en heel betaalbare gerechten. Of het nu gaat om een zakelijk diner, hapjes voor een open dag of een vergadering met ontbijtje ’s ochtends vroeg. Bart staat open voor suggesties, houdt rekening met je budget, en de dieetwensen van je eters. De gerechten zijn altijd speciaal met net even iets extra’s.
Kortom zoek je een leuke cateraar die net even iets anders maakt, maar altijd met jouw wensen in het achterhoofd, dan ben je bij Elsendoorn Catering aan het goeie adres!
Adinda Visser, Beheercoördinator podium Oost
Heel tevreden over Bart Elsendoorn als cateraar, hij kreeg geen eenvoudige opdracht: Inloop met netwerken van ca 40 personen vanaf 18 uur, aanvang conferentie 19 uur. ook het overleg over deze opdracht verliep plezierig en spoedig daarna al een keurige offerte! Iedereen kreeg op tijd een lekker bordje soep, soepel omgegaan met niet gemelde dieet wensen, daarna lekker broodje, verschillende keuzes, zo had iedereen het naar de zin en kon elkaar ontmoeten, nog een drankje erbij was ook geen probleem. Hij en zijn hulpen deden alles attent, keurig en het hele programma werd gehaald.
Complimenten, zeer aan te bevelen!
Christa Tydeman, Voorzitter wijkraad Oost
Fantastisch lekker gegeten tijdens een datediner voor een top prijsje!
Maria Fennis
Afgelopen vrijdag mogen genieten van het heerlijke eten van Elsendoorn Catering. Dit driegangendiner was tot in de puntjes verzorgd, we hoefden ons nergens zorgen om te maken. Na het diner waren onze buikjes meer dan gevuld. Een ontzettend goed concept met een briljante uitwerking, ga zo door!
Annick Peels
Bart heeft bij ons een diner voor 16 man verzorgd. Het was ideaal dat hij al het voorbereidend werk voor het eten weg nam zodat wij veel meer tijd hadden om aan andere dingen te besteden zowel bij de voorbereidingen als tijdens het diner.

Bart had veel ideeën paraat en het was makkelijk om hem in een toch wat kleine keuken te installeren. De gerechten kwamen telkens precies op tijd en waren heerlijk. Het was nooit bij mij opgekomen om krokodil te eten maar het was geweldig. Ook de communicatie verliep heel prettig; snelle reacties en zeer meedenkend. Echt een aanrader!

Thijs Lutje Schipholt
Het was een plezier om Bart Elsendoorn in huis te hebben 🙂 Zijn high tea was erg lekker en bijzonder.
Liesbeth Hogervorst, My Organization
Zaterdag heerlijk gegeten! Hier zie je de kok in de keuken. Mooie locatie in Utrecht. En met Daniel met zijn geweldige en spannende illusies. Dank jullie wel.
Wilma Dijkstra-IJzerman
Deel je ervaring

Deel je ervaring, schrijf een recensie en kom ook op de wall of fame!

Deel je ervaring