Bij eten hoort een verhaal. Dit verhaal bestaat uit antwoorden op vragen als: Waar komen de ingrediënten vandaan? Is nu juist voor deze ingrediënten gekozen omdat het er het juiste seizoen voor is? Welke bereidingstechnieken zijn gebruikt en Wat is de geschiedenis achter het gerecht, is het een volledig nieuw gerecht of zijn er bepaalde invloeden van andere tijden in te vinden? Om maar een paar te noemen.

Als je bij de lokale snackbar per ongeluk een gerecht voorgeschoteld krijgt door een begaafde kok in plaats van je bestelde kroketje, dan denk je vast dat die kroket wel heel kunstig op het bord is laten vallen en dat ze het frituurvet maar eens mogen verversen.

Door het missen van het verhaal bij het gerecht is de mogelijkheid het ten volste te appreciëren compleet weggenomen. Het verhaal achter het eten, drinken en de ambiance in een restaurant maakt het voorgenoemde tot een synergie.

Dit verhaal en de verfijning van het eten en drinken zorgt uiteindelijk voor een optimaal samenspel en beleving. Ik daag een snackbareigenaar uit ditzelfde trucje uit te halen met een Pikanto en een blikje Sprite. Hier is de prijs dan natuurlijk ook naar.

Wij bij Elsendoorn Catering vinden natuurlijk dat je het beste van beide werelden moet verenigen. Vandaar dat wij niet alleen goede gerechten hebben maar dat we ook goede wijnen aanbieden. We wilden echter nog een stapje verder zetten. Het verhaal ligt nu niet alleen in ons eten of onze wijnen, maar ook in de verdere beleving van een avondje uit.

Met grote trots kunnen wij zeggen een samenwerkingsverband te zijn aangegaan met illusionist en mentalist Daniël de Ronde, eigenaar van Arcana Illusions. Voor de kenners van Derren Brown en Mindfuck (op Nederland 3) is dat een bekend begrip. Voor de rest: Daniël vertelt zijn verhaal met behulp van schijnbaar bovennatuurlijke fenomenen als gedachten lezen, de kracht van suggestie om mensen te beïnvloeden, geheime technieken uit de wereld van het valsspelen en nog veel meer.

We vertellen nu samen ons verhaal, kijk op de pagina van Illusionist Daniel de Ronde, en zie hoe we jou en je vrienden een onvergetelijke avond kunnen laten beleven.