Voorgerecht
Tomaten concassée van biologische tomaten;
Heldere tomaten bouillon, getrokken van biologische tomaten, met gemarineerde cherrytomaatjes en besprenkeld met mooie olijfolie uit de Toscane.
Tussengerecht
Champignon Dordogne;
In speciaal bierbeslag gedoopte champignons/paddenstoelen, licht gefrituurd met een saus van kruiden uit de Dordogne.
Hoofdgerecht
Thaise rode viscurry geïnspireerd  door Thaise chef Permpoon Nabnian
óf
Lasagne van biologische seizoengebonden groenten.
óf
Wilde eend met seizoen groenten met een rode wijnchocolade saus.
Dessert
Huisgemaakte Chocolade Taart met fruit.


Menu & werkwijze

Wij bieden een compleet viergangen menu aan voor €27,50,- en werken alleen met verse ambachtelijke producten.

De voorbereiding van het diner doen wij in onze professionele keuken om  vervolgens op locatie het gehele diner verder te bereiden. Hiermee kunnen we in een beperkte keuken alsnog de heerlijkste gerechten kunnen klaarmaken en serveren.

Typisch gezien arriveren we 45 minuten voor aanvang van het door u gekozen tijdstip van aanvang.  Indien u dit op prijs stelt, lichten we het menu per gang toe.

Heeft u iemand met een allergie of dieetwensen in de groep? Laat dat ons dan tijdig weten, we houden daar kosteloos rekening mee.

Neem contact op

Sfeerimpressie diners

Elsendoorn Catering doet de Catering bij diner Roeland
Elsendoorn Catering Utrecht bij kerstdiner Arianne Kloosterman
Elsendoorn Catering catert kerstdiner Trition

Click edit button to change this text.

Click edit button to change this text.

Click edit button to change this text.